Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24

HANDLINGSPLANER / AFFISCHER för HLR
Uppdaterade 2017

Betalar du dyrt för HLR och första hjälpen affischer? – Här kan du ladda ner gratis!

Ladda ner, skriv ut och sätt upp hemma, på barnens skola/förskola och din arbetsplats. Det är enkelt och du behöver inte ens registrera dig. Klicka på den affisch du önskar ladda ner, välj öppna eller spara, klart! 

Jag gillar att tacka dig som laddar ner vårt gratismaterial och följer oss på sociala medier  – men min förhoppning är snarare att du en dag ska tacka dig själv för att du gjorde det och räddade liv

Hjälp oss att sprida kunskaper i HLR. Dina vänner kan enkelt och gratis ladda ned utbildningsmaterialet och repetera sina kunskaper.
Tack på förhand, din delning kan rädda liv!
Affischen räddade Agnes mormor
- Läs mer i tidningen SOS Alarm, från sid 11
Bra att känna till: Handlingsplanerna (affischerna) har blivit granskade av flera av varandra oberoende hjärtspecialister/överläkare. Samtliga handlingsplaner följer ERC's riktlinjer. Kom ihåg att detta material bara är ett komplement och ersätter aldrig en HLR kurs.

Tack för att du vill ladda ned affischerna – jag hoppas att du gillar dem!
Kommer du med idéer till hur materialet kan bli bättre får du en present om jag använder idén.

Bästa hälsningar, Arshia Genborg


Ps. du behöver ett program som kan läsa PDF- filer (Adobe Reader), saknar du det kan du klicka här och ladda ned det kostnadsfritt.

HLR -
Vuxen

D-HLR - för räddningspersonal

LUFTVÄGSSTOPP - sätta i halsen

Vill du använda våra illustrationer eller affischer i en tidningsartikel, i din mobilapp eller på din hemsida är välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna. Kom ihåg att alla bilder på denna webbplats tillhör Hjärtochlungräddning.se och skyddas av upphovsrätten.